USLOVI KORIŠĆENJA WEB SHOP-A

Poštovani,
Molimo Vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem web shop-u, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u potpunosti. Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge kao i zadovoljstvo kupaca.

KORIŠĆENJE SAJTA

Dobrodošli na web shop www.healhoazza.com. Health Oazza Vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja ovog web shop-a koje je podložno dole navedenim Uslovima korišćenja.
Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge www.healthoazza.com

Korišćenjem bilo kog dela web shop-a, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog web shop-a isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Nedozvoljeno korišćenje web-shop-a smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

OPŠTI USLOVI

Prilikom registracije, posetilac web shop-a www.healhoazza.com. ostavlja svoje identifikacione podatke, a zatim se prijavljuje sa svojim korisničkim imenom i lozinkom. Nakon registracije, posetilac postaje korisnik i stiče pravo na kupovinu.

Opšti uslovi poslovanja podrazumevaju delovanje web shop-a www.healhoazza.com, prava korisnika i poslovni odnos između trgovca i potrošača a sve u cilju obostranog zadovoljstva.

Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku. Nakon prijema porudžbine kupac će telefonskim putem ili mejlom biti obavešten ukoliko rok isporuke prelazi očekivani rok isporuke.

U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca. Dostava proizvoda i troškovi dostave proizvoda odnose se na teritoriju Republike Srbije

ROK ISPORUKE

Nakon poručivanja, putem mail-a dobićete obaveštenje da je porudžbina uspešno primljena. Firma koja vrši dostavu robe za PPG Group Worldwide d.o.o. je naziv kurirska služba. Kuriri pošiljke donose na adresu radnim danima (ponedeljak – petak) u periodu od 08h do 17h. Rok za dostavu može da varira između 2-6 radnih dana. Ukoliko niste na adresi kurir naziv kurirske službe će Vas pozvati na broj telefona koji ste ostavili kako biste ugovorili novi termin preuzimanja isporuke. Ukoliko i tada ne budete na adresi, isporuka se vraća.

CENA ISPORUKE

Troškovi isporuke biće obračunati od strane kurirske službe prilikom dostavljanja poručenog paketa.

NAČIN PLAĆANJA

Za kupovinu naših proizvoda putem web shop-a www.healthoazza.com, pružamo Vam mogućnost plaćanja na dva načina:

Pouzećem – možete platiti gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Uplatnicom – u banci ili pošti na tekući račun – dopisati broj

Platnim karticama Visa, MasterCard, Maestro, American express.

Plaćanje karticama
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Ukoliko posedujete Visa, MasterCard, Maestro ili American express platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, izaberite ovaj način plaćanja.
Nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmereni na sajt Banca Intesa banke. Na sajtu banke vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćanje.

Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moći ćete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja. Poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj(kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije.

Iz sigurnosnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo banci kao procesoru kartica. Sajt banke je zaštićen i siguran za ovaj način plaćanja.

PRAVO NA ODUSTAJANJE

U skladu sa važećim Zakonom o zaštiti potrošača, (Sl.gl.RS br.62/2014) obaveštavamo Vas o sledećem: 
Obrazac Izjave o odustanku od ugovora dostavlja se na e-mail adresu: info@healthoazza.com.

Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija Izjavom o odustanku od ugovora, ukoliko je poslata prodavcu u roku od 14 dana od dana kada je roba dospela u državinu potrošača, odnosno trećeg lica koje je odredio potrošač, a koje nije prevoznik.

Odustajanjem od ugovora oslobađate se svih obaveza, osim obaveze 
plaćanja troškova vezanih za slanje robe koja se vraća usled odustanka od ugovora. 

Proizvodi moraju biti nekorišćeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži, mora biti 
priložen originalni račun i obrazac – Izjava o odustanku od ugovora. Potrošač može u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu ili ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija da bez navođenja razloga odustane od ugovora. 

Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je 
poslata trgovcu. Ako potrošač ostvari pravo na odustanak od ugovora, smatra se da ugovor nije ni zaključen i nastaju obaveze propisane čl.34 i 35 ovog zakona. Kod ugovora o prodaji robe koji se zaključuje preko web shopa, trgovac je dužan da vrati potrošaču sredstva koja je platio po osnovu ugovora kada primi ili preuzme robu koju je po osnovu ugovora isporučio potrošaču, odnosno kada primi dokaz da je potrošač robu poslao prodavcu, bez obzira koju od tih radnji je potrošač prvo preduzeo. 

Potrošač je dužan da vrati robu trgovcu, bez odlaganja, a najkasnije u roku od 
14 dana od dana kada je poslao obrazac- izjavu o odustanku od ugovora. Obrazac Izjave o odustanku od ugovora možete preuzeti na sledećem linku.

PRAVILNIK O REKLAMACIJAMA

Kupac ima pravo na podnošenje prigovora u skladu sa odredbama Pravilnika o postupku i načinu rešavanja reklamacija kupaca na robu. Svoj zahtev za reklamaciju na proizvode kupljene na Health Oazza web shop-u kupac može podneti PPG Group Worldwide firmi upućivanjem e-mail-a, na adresu info@healthoazza.com.

Kompletna procedura prijave i rešavanja reklamacija Kupaca data je na sledećem linku.
Reklamacioni list dat je na sledećem linku.

PRIVATNOST PODATAKA

Health Oazza web shop štiti Vašu privatnost i koristi tehnologije koje Vam omogućavaju najbolji i siguran način korišćenja interneta. Ova izjava se odnosi na web sajt www.healthoazza.com i načinom prikupljanja podataka i njihovim korišćenjem.

Politiku privatnosti možete pogledati na sledećem linku.

SAGLASNOST I PROMENE USLOVA

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. PPG Group Worldwide d.o.o. obavezuje se da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.